این متخصص بیماریهای داخلی خاطرنشان
کرد: برخی مواد غذایی و شیرینیهای مصنوعی مانند زولبیا و بامیه، غلظت مایعات بدن را افزایش میدهند
و در نتیجه روزهدار
احساس تشنگی میکند.
وی بیان کرد:
توصیه میشود برای پیشگیری از افزایش غلظت مایعات بدن، از قندهای گیاهی مانند خرما
به جای زولبیا و بامیه استفاده شود.
توکل گفت: میوههای آبدار مانند
هندوانه و خربزه نیز نقش مهمی در تامین مایعات بدن دارند و توصیه میشود در فاصله افطار تا سحر این میوهها
مصرف شوند.
وی افزود:
مصرف لیموترش نیز در پیشگیری از تشنگی و گرمازدگی موثر است/س.