یک متخصص بیماری‌های داخلی گفت: برای پیشگیری از تشنگی به روزه‌داران توصیه می‌شود در فاصله افطار تا سحر مایعات را به تدریج مصرف کنند و از شیرینی‌های مصنوعی مانند زولبیا و بامیه کمتر استفاده کنند. آب مورد نیاز بدن باید در فاصله میان افطار تا سحر به تدریج و از راه نوشيدن آب و خوردن میوه‌های آب‌دار تامین شود.

 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، دکتر حشمت‌ا... توکل تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه آب در سحر، نقشی در پیشگیری از تشنگی در طول روز ندارد زیرا در صورت نوشیدن آب بیش از حد نیاز، بدن آب اضافی را دفع می‌کند.

این متخصص بیماری‌های داخلی خاطرنشان کرد: برخی مواد غذایی و شیرینی‌های مصنوعی مانند زولبیا و بامیه، غلظت مایعات بدن را افزایش می‌دهند و در نتیجه روزه‌دار احساس تشنگی می‌کند.
وی بیان کرد: توصیه می‌شود برای پیشگیری از افزایش غلظت مایعات بدن، از قندهای گیاهی مانند خرما به جای زولبیا و بامیه استفاده شود.
توکل گفت: میوه‌های آب‌دار مانند هندوانه و خربزه نیز نقش مهمی در تامین مایعات بدن دارند و توصیه می‌شود در فاصله افطار تا سحر این میوه‌ها مصرف شوند.
وی افزود: مصرف لیموترش نیز در پیشگیری از تشنگی و گرمازدگی موثر است/س.

برچسب ها: خوردن ، شیرینی ، مصنوعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.